Tussen de wielen 🚌

Ik ben weer een paar dagen in NL. De afgelopen dagen ben ik onderweg geweest voor Surfana festival. Praatje maken, postertje plakken en filmen. Een hoop mooie mensen ontmoet, die allemaal hun dromen najagen. Inspirerend en mooi.  

Het leven blijft ook een kwestie van wat je wilt zien, besef ik me de laatste dagen. Hier in de bus zit iedereen op z'n telefoon. Robot leven. De nerds van Apple hebben iedereen in hun macht lijkt het wel. Maar op onze tour zag ik dat dat natuurlijk niet waar is. Gister was ik even in Haarlem. Ik zag iets waar ik veel hoop uit put: Een tokki gooide haar lege blikje Red Bull in de prullenbak. Mijn dag was weer goed, dat begrijp je. 

Ik zal proberen m'n ogen open te houden voor alle mooie dingen die er om me heen gebeuren. Focus op het negatieve gaat niemand verder helpen.