Leven in een achtbaan 🎒

Ik ga lekker de laatste tijd. Dat voel ik aan alles. Ik ben meestal vrolijk, voel me fit en ik heb chille projectjes lopen. 

Op dit moment ben ik in Frankrijk, waar ik foto's maak voor de surftrips van Surfana. Ik ben de hele dag buiten en geniet met volle teugen. Ik kom eigenlijk net uit een vrij diep dal. Lange tijd zat ik vast met mn scriptie en liep ik rond met een hernia (ongetwijfeld hieraan gelinkt). Door de problemen in mn leven werkte een relatie ook niet. Ik moest eerst aan mezelf werken, daar ben ik me nu van bewust. Het was een opeenstapeling van factoren waardoor ik in een negatieve spiraal belandde. 

Door een operatie aan mn hernia en veel liefde van familie en vrienden heb ik het gevoel dat ik uit het dal heb kunnen klimmen. Na lang herstel kan ik nu weer volop surfen, de sport die me rust in mn hoofd geeft en me fit houdt. Maar ook de sport die me nu weer zo veel moois brengt, zoals deze surftrips. 

Ik overweeg wel eens om een rustiger leven te gaan leiden. Een vaste woning en een goed betaalde baan. Maar als ik dan op het strand sta met een surfboard onder me arm en mooie mensen om me heen dan weet ik het weer heel zeker: ik ga zo lang mogelijk in deze achtbaan blijven zitten. Volgens mij komen er nog hele mooie pieken aan. De dalen neem ik daarbij voor lief, want zonder dalen geen pieken. 

Salut!Β 

IMG_0126.JPG
Tomas GrootveldComment