Vaste prik

English version below

Het begint vaste prik te worden, m’n hersenspinsels na het zomerseizoen op Vlieland.  

De massa’s hebben het eiland verlaten. De rust keert terug. Het aantal inwoners loopt terug van 10.000 naar 1.500.  

We sloten de zomer af met een mengelmoes van fijne mensen op Into the Great Wide Open. Sommigen oude bekenden, sommigen nieuwe gezichten. Zelden heb ik zo in het moment geleefd. M’n telefoon was een oninteressant stuk zanderige electronica in mn zak. Ik heb nog nooit zo lang en zo veel dagen achter elkaar gedanst. ITGWO is en blijft m’n favoriete festival. De mensen, de setting, de muziek en het eten, alles klopt. 

De zomer is wederom voorbij gevlogen. Surfana festival, twee weken Slovenië en Croatië, een maand Azoren en een maand Vlieland. Waar blijft de tijd?

Over drie weekjes vertrekt de Surfana surftrips bende weer richting Portugal. Herfst in Nederland sla ik even over. Een overtocht per zeilboot van Kaapverdië naar Brazilië begin 2019 ligt ook nog in de grabbelton met opties. De achtbaan blijft rijden, lets goooo.  

IMG_4486.JPG

It’s starting to become a routine, writing down my thoughts after a summer ending on Vlieland.  

The crowds have left the island. The quietness is returning. The population decreases from 10.000 to 1.500.

We ended the summer with a mixed bunch of good people at Into the Great Wide Open festival. Some old friends, some new faces. Seldomly have I lived more in the moment than last weekend. My telephone was an uninteresting piece of sandy technology in my pocket. I’ve never party so hard and so many days in a row. ITGWO is and will forever be my favorite festival. The people, the setting, the music, the food, it all makes sense. 

Summer flew by once again. Surfana festival, a roadtrip to Slovenia and Croatia, a month on the Azores and a month on Vlieland. Where does the time go?

In three weeks time, the Surfana Surftrips bunch is heading down south, to Portugal. I’ll be skipping fall in Holland. An Atlantic crossing by sailboat in early 2019 is also still on my adventure list with options. The rollercoaster is going strong, lets gooo. 

 

Tomas GrootveldComment