Hoofdstuk 254

Morgen rijd ik richting Spanje met mn vrienden van Surfana Surftrips. De zomer is afgelopen. Er gaat weer een nieuw hoofdstuk beginnen. Dat zet de emo deur open. Ik word er sentimenteel van.

Gisteren sloot ik een hoofdstuk af op het strand. Samen met mn beste maten hebben we de hele dag gesurft. De zon scheen en verdween. Het Surf Project had ons (Lighthouse Radio) gevraagd om muziek te komen maken. Ik heb van elke minuut genoten. Wat is het toch waardevol om tijd door te brengen met de mensen die je lief hebt.

Morgen ga ik op pad met als doel om wat toe te voegen aan de levens van onbekenden. De wereld een mooiere plek maken, dat is volgens mij het doel van de Surfana Surftrips. Surfen is daar een van de middelen voor. Iedere dag ben ik weer dankbaar dat surfen in mijn leven is gekomen. Foto's zullen vanzelfsprekend de revue weer gaan passeren. Niet om jaloers te maken, maar om te inspireren. Ga naar buiten. En luister en muziekje zoals hieronder.

//Stay wild//

Tomas